Niet iedereen is gezegend met een perfect lichaam en allen hebben we wel enkel rolletjes vet die we liever niet zouden zien. Hier komt corrigerend ondergoed de kop opsteken want het mag dan wel misschien niet meteen erg sexy klinken, handig is het zeker. Door middel van het gebruiken van corrigerend onderbroek kun je in enkele minuten een dikke buik tot een strakke omtoveren.

Bovendien hoef je je helemaal niet te schamen voor het dragen van een corrigerend onderbroekje want dit soort ondergoed wordt telkens door meer en meer mensen gedragen. Jonge meisjes, je oma, beroemdheden, noem maar op. Bovendien is corrigerend ondergoed niet enkel voor de wat rondere vrouwen. Ook slanke vrouwen maken er tegenwoordig steeds vaker gebruik van.

Een betere versie van jezelf

Corrigerend ondergoed laat je toe je goed in je vel te voelen zonder dat je daarvoor dagelijks naar de sportschool hoeft te gaan. Het hebben van enkele vetrolletjes is volledig normaal maar wanneer dit rolletje boven je broek uit komt piepen is dat natuurlijk allesbehalve mooi. Dit is dan ook wat corrigerend ondergoed belooft te doen. Het creëert als het ware een optische illusie en je ziet er in enkele seconden tijd meteen slanker en strakker uit.

Waar moet je op letten

Ondergoed moet goed zitten. Dit is bij corrigerend ondergoed niet minder waar. Zorg er dus voor dat je je setje eerst eens kunt passen voordat je het koopt. We raden ten zeerste aan dat je bij het passen eventjes rondloopt, neerzit en zelfs hurkt om te zien hoe het onderbroekje zich aan jouw bewegingen aanpast.

Als het ondergoed te strak of te loszittend is voor jouw lichaam dan zul je dit al snel merken. Het ondergoed moet eigenlijk als een tweede huid aanvoelen.

Verder heb je ook nog verschillende soorten corrigerend ondergoed, namelijk: licht corrigerend, gematigd corrigerend en sterk corrigerend.

Licht corrigerend ondergoed

Vanwege de lichte graad is dit ondergoed perfect voor vrouwen die reeds tevreden zijn met hun figuur. Denk hierbij aan slanke vrouwen die in een strakke jurk naar een etentje moeten gaan.

Gematigd corrigerend ondergoed

Dit ondergoed laat je er meteen heel wat slanker uitzien maar zit niet overdreven strak. Perfect voor vrouwen met kleine vetrolletjes.

Sterk corrigerend ondergoed

Aangezien dit ondergoed gemaakt is uit een erg stevige stof zullen vrouwen met een voller figuur eerder geneigd zijn dit te kopen. Het is namelijk in staat de hardnekkigste vetrolletjes te laten verdwijnen.

Strak én sexy

Ok, je hebt dan misschien nu wel het strakke silhouet waar je altijd van gedroomd hebt maar hoe sexy is je ondergoed? Hoe prachtig een onderbroekje je er dan ook uit mag laten zien, als het ondergoed eruitziet als een ouderwets setje van de jaren ’60 is dat natuurlijk niet zo leuk.

Gelukkig bieden verschillende modeketens tegenwoordig sexy en elegant corrigerend ondergoed. Denk hierbij aan mooi kleuren zoals zwart, rood en paars in plaats van saai beige. Ook de stofjes zijn vaak erg prettig.