DE COMPLETE BRUID BIJ BRUIDSBOUTIQUE JANINE

Al kennisgemaakt met de ware Brabantse gastvrijheid? Terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee zal Kelly je vragen hoe jij graag wil dat jouw perfecte dag er uit zal zien.

Voor Kelly is het van groot belang dat iedere bruid er prachtig uitziet, dat alles goed op elkaar is afgestemd en bovenal dat het passen en proberen ook op een ontspannen en gezellige manier gebeurt. Kortom een ongedwongen sfeer waar men zich al snel thuis voelt.

Een bruid moet ‘compleet’ haar winkel kunnen verlaten. Ze moet het gevoel hebben er helemaal klaar voor te zijn. Niets zo vervelend als je een mooie bruidsjurk hebt uitgezocht, om dan allerlei andere winkels af te moeten om de bijpassende accessoires te vinden. Daarom kun je in ‘Bruidsboutique Janine’ behalve hoeden ook schoenen, haarstukjes, lingerie, handschoenen, sieraden en alle andere dingen uitzoeken die bij je passen.

Ten slotte is de trouwdag de mooiste dag van je leven en dan is het wel zo fijn als de hele kleding in één keer goed geregeld wordt.